Recién llegados

Recetas con el robot amasador

Recetas con el robot amasador

Recetas con el robot amasador

Larousse Editorial

Atlas Histórico de España

Atlas Histórico de España

Atlas Histórico de España

Larousse Editorial

Búsqueda

Buscador avanzado

Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja

Autor/a : Xesco Bueno Calderón de la Barca
Fotógrafo/a : Mª Amparo Montoro Blanco, José Luis Sánchez Rodríguez

La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial.

Comparte este libro

facebook twitter Email WhatsApp pinterest-stroke

Sinopsis

La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial. Totes conflueixen i conformen la riquesa de la cuina catalana. I és això el que es pretén mostrar amb aquest llibre, tot un un recorregut per la memòria culinària de Catalunya.

Xesco Bueno afegeix petits apunts biogràfics en aquest recorregut per la memòria i la geografia del país on ha crescut, per les seves cuines i per les persones que la representen. Aquesta cuina del sofregit i l'escalivada, de la cassola i el caliu, del rostit i del mà de morter es divideix en 13 apartats:

- De l'hort al plat

- De cullera i escudella

- Ca l'afartapobres

- Carreters i traginers

- De festa major

- Cuina obrera, industrial i suburbana

- Per a dies de carn

- Mar i muntanya

- Colls i punys

- De pescadors, de barca i de litoral

- Per a dies d'abstinència

- Llepolies i llaminadures

- Begudes i licors.

Amb pròleg de Toni Massanés, director de Fundació Alícia, i fotografies de Marian Montoro i José Luis Sánchez.

  • Colección

    Libros Ilustrados/ Prácticos

  • Código

    2645026

  • I.S.B.N.

    978-84-18473-65-4

  • Publicación
    28/10/2021

  • Clasificación IBIC

    WBN

  • Formato

    Papel

  • Páginas

    256

  • Colección

    Libros Ilustrados/ Prácticos

  • Código

    2600262

  • I.S.B.N.

    978-84-18882-28-9

  • Publicación
    28/10/2021

  • Clasificación IBIC

    WBN

  • Formato

    PDF

  • Colección

    Libros Ilustrados/ Prácticos

  • Código

    2600248

  • I.S.B.N.

    978-84-18882-14-2

  • Publicación
    28/10/2021

  • Clasificación IBIC

    WBN

  • Formato

    ePub

Libros de Xesco Bueno Calderón de la Barca

Infantil / Juvenil

Cuinem a 4 mans. Receptes per fer amb nens

Cuinem a 4 mans. Receptes per fer amb nens

Infantil / Juvenil

Cocinamos a 4 manos. Recetas para hacer con niños

Cocinamos a 4 manos. Recetas para hacer con niños

Libros Ilustrados/ Prácticos

Escuela de arroz

Escuela de arroz

Sobre la colección Gastronomía

Nuestros libros

Recibe todas las noticias sobre novedades y eventos