Un llibre per canviar la manera de percebre el vi. T'agrada? Combina bé? Has passat una estona genial bevent-lo? Doncs endavant, i fora romanços!
Meritxell Falgueras, des d'una coneixença íntima, familiar i professional del vi, ens anima a donar el pas per fruir d'ell amb desimboltura i sense complexos.
Un llibre per canviar la manera de percebre el vi. T'agrada? Combina bé? Has passat una estona genial bevent-lo? Doncs endavant, i fora romanços!
Meritxell Falgueras, des d'una coneixença íntima, familiar i professional del vi, ens anima a donar el pas per fruir d'ell amb desimboltura i sense complexos. Que t'agrada el vi rosat? Perfecte; n'hi ha de boníssims...i a més tenen un color molt afavoridor. Que et ve de gust una hamburguesa amb vi negre? I per què no? Aquest llibre proposa un espurnejant recorregut aplicant els cinc sentits (i encara un sisè) per convence'ns que el principal, en tot aquest món, és gaudir del vi i amb el vi.
Colección
Libros Ilustrados/ Prácticos
Código
2646140
I.S.B.N.
978-84-18100-09-3
Publicación 12/03/2020
Clasificación IBIC
WBXD1
Formato
Papel
Páginas
208
Colección
Libros Ilustrados/ Prácticos
Código
2600205
I.S.B.N.
978-84-18100-66-6
Publicación 14/05/2020
Clasificación IBIC
WBXD1
Formato
Kindle_KF8
Colección
Libros Ilustrados/ Prácticos
Código
2600204
I.S.B.N.
978-84-18100-65-9
Publicación 14/05/2020
Clasificación IBIC
WBXD1
Formato
ePub
Autor
Meritxell Falgueras Febrer
Meritxell Falgueras (Barcelona, 1981) es periodista y sumiller. En 2004 se licenció en Humanidades. Creció en una familia dedicada al vino y propietaria de El Celler de Gelida, un establecimiento de tradición centenaria en la ciudad de Barcelona. Estudió sobre vitivinicultura en Italia, Francia y Estados Unidos.
En 2007 fue galardonada con el premio Nariz de Oro joven promesa de Cataluña. Colabora en televisión (TV3, TVE), radio (RAC1), revistas («Time Out», «Vinos y Restaurantes») y periódicos (Magazine de «La Vanguardia») y su blog, «Wines and the City», ganó en 2019 el premio al Mejor Blog en los Gourmand Awards.
Ha publicado cuatro libros, todos ellos en castellano y catalán: «Presume de vinos» (Salsa Books, 2010); «Presumeix de vins» (La Butxaca, 2010); «Los vinos de tu vida» (Lectio Ediciones, 2013); «Els vins de la teva vida» (Angle Editorial, 2013); «Qué beber cuando no bebes» (Urano, 2017); «Que beure quan no beus» (Urano, 2017); «#ConVinoConTodo» (Anaya Multimedia, 2020) y «#DiVinament» (Larousse Editorial, 2020).