Recién llegados

Gramática francesa

Gramática francesa

Gramática francesa

Éditions Larousse

Vocabulario básico del alemán

Vocabulario básico del alemán

Vocabulario básico del alemán

Éditions Larousse

Búsqueda

Buscador avanzado

Cellers d'Or

Autor/a : Margalida Ripoll Ferrer, Salvador Cot Belmonte, Nerea Rodríguez del Cuerpo, Eva Vicens Andrés, Ramón Roset Morera
Fotógrafo/a : Jordi Play

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or.

Comparte este libro

facebook twitter Email WhatsApp pinterest-stroke

Sinopsis

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or. De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d'una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, que tan determinen el producte final, així com els secrets inconfessables que determinen l'elaboració d'un vi guanyador.

Alhora, es descriu la voluntat i la iniciativa dels cellers premiats, ja sigui com a continuació d'una tradició familiar o amb l'empenta dels nous emprenedors. Per a cada celler, el llibre inclou un text «a peu de vinya», de la mà d'Empar Moliner. També, per a cada vi guardonat, hi ha una fitxa de tast, amb les seves característiques, les notes aromàtiques, de color i de gust, i una il·lustració.

Cellers d'Or és, gràcies a les magnífiques fotografies de Jordi Play, una finestra oberta al paisatge, als cellers i a les persones que fan possible la diversitat i riquesa dels vins de Catalunya.

 • Colección

  Libros Ilustrados/ Prácticos

 • Código

  2646141

 • I.S.B.N.

  978-84-18100-61-1

 • Publicación
  10/09/2020

 • Clasificación IBIC

  WBXD1

 • Formato

  Papel

 • Páginas

  216

Sobre la colección Gastronomía

Nuestros libros

Recibe todas las noticias sobre novedades y eventos