Recién llegados

Recetas con el robot amasador

Recetas con el robot amasador

Recetas con el robot amasador

Larousse Editorial

Atlas Histórico de España

Atlas Histórico de España

Atlas Histórico de España

Larousse Editorial

Búsqueda

Buscador avanzado

Cellers d'Or

Autor/a : Margalida Ripoll Ferrer, Salvador Cot Belmonte, Nerea Rodríguez del Cuerpo, Eva Vicens Andrés, Ramón Roset Morera
Fotógrafo/a : Jordi Play

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or.

Comparte este libro

facebook twitter Email WhatsApp pinterest-stroke

Sinopsis

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or. De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d'una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, que tan determinen el producte final, així com els secrets inconfessables que determinen l'elaboració d'un vi guanyador.

Alhora, es descriu la voluntat i la iniciativa dels cellers premiats, ja sigui com a continuació d'una tradició familiar o amb l'empenta dels nous emprenedors. Per a cada celler, el llibre inclou un text «a peu de vinya», de la mà d'Empar Moliner. També, per a cada vi guardonat, hi ha una fitxa de tast, amb les seves característiques, les notes aromàtiques, de color i de gust, i una il·lustració.

Cellers d'Or és, gràcies a les magnífiques fotografies de Jordi Play, una finestra oberta al paisatge, als cellers i a les persones que fan possible la diversitat i riquesa dels vins de Catalunya.

 • Colección

  Libros Ilustrados/ Prácticos

 • Código

  2646141

 • I.S.B.N.

  978-84-18100-61-1

 • Publicación
  10/09/2020

 • Clasificación IBIC

  WBXD1

 • Formato

  Papel

 • Páginas

  216

Sobre la colección Gastronomía

Nuestros libros

Recibe todas las noticias sobre novedades y eventos