La Generació Z té una altra manera de llegir, de consumir i d'entendre la cultura. Està buscant la seva pròpia manera d'expressar-se i aquest quadern ofereix activitats creatives amb què els adolescents de 1r a 3r de l'ESO poden descobrir les seves emocions i com expressar-les.
La Generació Z té una altra manera de llegir, de consumir i d'entendre la cultura. Està buscant la seva pròpia manera d'expressar-se i aquest quadern ofereix activitats creatives amb què els adolescents de 1r a 3r de l'ESO poden descobrir les seves emocions i com expressar-les.De la mà de Cristian Olivé i Èlia Riudavets, professors de Llengua i experts en aquestes edats, Larousse llança aquesta col·lecció que evoca els seus referents culturals i mediàtics, que apel·la sense complexes a un discurs fresc i real i que es centra en els temes que articulen la vida quotidiana dels adolescents, més enllà del «postureo» que els imposa la societat.
Aquest llibre s'ocupa de les relacions socials dels adolescents: família, amistats, amors, enemics, xarxes. Sempre des de la realitat en què viu l'adolescent, es presenten 40 activitats que desperten el sentit crític, la necessitat de reflexió i el coneixement-reconeixement de cadascú.
Colección
Libros Ilustrados/ Prácticos
Código
2656050
I.S.B.N.
978-84-18473-82-1
Publicación 02/09/2021
Clasificación IBIC
VS
Formato
Papel
Páginas
160
Autor
Cristian Olivé Peñas
Cristian Olivé (Barcelona, 1987) se licenció en Filología Catalana y trabaja como profesor de Secundaria en un colegio de Barcelona y en el Máster de Formación del Profesorado de Educación Secundaria y Bachillerato en la Universitat Pompeu Fabra.
Colabora en diferentes medios como experto en adolescentes y educación y escribe en la revista de lengua y literatura «Archiletras». Ha publicado «Profes rebeldes. El reto de educar a partir de la realidad de los jóvenes» (Grijalbo, 2020) y «Una educación rebelde. El poder de transformar la sociedad» (Grijalbo, 2021).
En 2020 publicó con Larousse «El cuaderno donde por fin me puedo expresar sin filtros. Mi yo» y en 2021 «El cuaderno donde por fin me puedo expresar sin filtros. Yo y los míos», dos propuestas dirigidas a adolescentes que fomentan el conocimiento de uno mismo más allá de prejuicios y etiquetas.
Èlia Riudavets (Barcelona, 1993) se licenció en Filología Catalana y es profesora de Secundaria en un colegio de Barcelona. Ha cursado el Postgrau de correcció i assessorament lingüístic y el Máster de Formación del Profesorado de Educación Secundaria y Bachillerato en la Universitat de Barcelona y tiene una larga trayectoria en el ámbito de la educación en el tiempo de ocio.
En el aula, elabora actividades que tienen como eje central la realidad de los adolescentes y el uso de las redes sociales y de las tecnologías de hoy en día. Ha participado como autora en el libro coral «Avui és demà. Deu relats per repensar el futur» (Pagès Editors, 2021).
En 2020 publicó con Larousse «El cuaderno donde por fin me puedo expresar sin filtros. Mi yo» y en 2021 «El cuaderno donde por fin me puedo expresar sin filtros. Yo y los míos», dos propuestas dirigidas a adolescentes que fomentan el conocimiento de uno mismo más allá de prejuicios y etiquetas.