Recién llegados

200 recetas de cocina española

200 recetas de cocina española

200 recetas de cocina española

Alfonso López Alonso

Mi cocina mexicana

Mi cocina mexicana

Mi cocina mexicana

Sue Chávez Miranda

Búsqueda

Buscador avanzado

Cellers d'Or

Autor/a : Margalida Ripoll Ferrer, Salvador Cot Belmonte, Nerea Rodríguez del Cuerpo, Eva Vicens Andrés, Ramón Roset Morera
Fotógrafo/a : Jordi Play

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or.

Comparte este libro

Sinopsis

Cellers d'Or presenta una selecció dels vins, caves i vermuts que han obtingut la distinció més prestigiosa dels Premis Vinari, la medalla d'or. De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d'una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, que tan determinen el producte final, així com els secrets inconfessables que determinen l'elaboració d'un vi guanyador.

Alhora, es descriu la voluntat i la iniciativa dels cellers premiats, ja sigui com a continuació d'una tradició familiar o amb l'empenta dels nous emprenedors. Per a cada celler, el llibre inclou un text «a peu de vinya», de la mà d'Empar Moliner. També, per a cada vi guardonat, hi ha una fitxa de tast, amb les seves característiques, les notes aromàtiques, de color i de gust, i una il·lustració.

Cellers d'Or és, gràcies a les magnífiques fotografies de Jordi Play, una finestra oberta al paisatge, als cellers i a les persones que fan possible la diversitat i riquesa dels vins de Catalunya.

  • Colección

    Libros Ilustrados/ Prácticos

  • Código

    2646141

  • I.S.B.N.

    978-84-18100-61-1

  • Publicación
    10/09/2020

  • Clasificación IBIC

    WBXD1

  • Formato

    Papel

  • Páginas

    216

Sobre la colección Gastronomía

Nuestros libros

Recibe todas las noticias sobre novedades y eventos